Norsk Smaksskule

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Norsk Smaksskule jobber for at barn og unge skal utvikle en bredere smaksreferanse og bli mer bevisste forbrukere. Etter idé fra Arne Brimi tilbyr Norsk Smaksskule kurs, som:

  • Gir skole- og barnehageansatte faglig påfyll, verktøy og inspirasjon.
  • Ruster voksne og barn til å spre kunnskap og skape sunne holdninger til mat, råvarer og smak.

Gjensidigestiftelsen har gitt en donert et Prospera-prosjekt til Norsk Smaksskule.

Prosperas prosjekt

  • Kartlagt interessenter for å finne potensielle samarbeidspartnere som ønsker å støtte Norsk Smaksskule både strategisk og / eller økonomisk.
  • Utarbeidet en strategi og en plan for hvordan etablere og sikre økonomisk støtte, med mulige aktører og bidragsytere.

“Prospera har hjulpet oss veldig mye – selv om arbeidet / dokumentet de leverte ikke har blitt materialisert hos oss enda. Vi hadde en god dialog og fikk etter hvert en felles forståelse av prosjektet. Etter at vi kom i gang var dette et veldig lærerikt og godt samarbeid. For oss har Prospera nærmest vært en åpenbaring – og vi vil både anbefale det på det sterkeste til vårt nettverk og søke videre samarbeid i fremtiden.” Tor Valdvik i Norsk Kulturarv, ansvarlig for Norsk Smaksskule -April 2016

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail