30 pro bono-team på 3 år med Sparebankstiftelsen DNB

Sparebankstiftelsen DNB har støttet Prospera gjennom 3 år slik og med det har 30 pro bono-prosjekter i Østlandsområdet blitt realisert. 30 idelle innsatser har fått hjelp til utfordringer organisasjonene har stått ovenfor.

Prospera-konsulentene er dyktige og handlekraftige fagspesialister som gjennom tre måneder har levert kritisk bistand. Vi har styrket lokalsamfunn, hjulpet sårbare barn, videreutviklet unike kulturtilbud og jobbet med det grønne skiftet. Vi er så stolte over alle team-leveransene og retter en STOR takk til de Prospera-konsulenter og Sparebankstiftelsen DNB!

Bli Prospera-konsulent

Prospera-teamet har bistått i etableringen av Holmlia Kulturkfé. Her skriver Nayat Abouz under på leiekontrakt for kafeen. Fra venstre: Yassin El Barakani, Per Nordahl, Jonas Forsberg, Waseem Shad, Linne Huse Amundsen.
Norges raskeste kvinne Ezinne har fått hjelp til hennes innsats for minoritetsjenter og friidrett. Fra bakerst venstre: Trond Tønjum, Inderjit Singh, Kristoffer Fosse Hanssen, Juliet Okparaebo, Anita Moen, Gro Næss Tønder.
I løpet av disse tre årene har Prospera blitt et stort og handlekraftig nettverk – og vi er stolte av å kunne fortelle at sammen med Sparebankstiftelsen DNB har vi totalt donert tjenester verdt 13 500 000,-

Vi ønsker å takke Sparebankstiftelsen DNB for et fantastisk samarbeid disse tre årene, og er stolte av resultatene! Ta gjerne en titt – her kan du bla igjennom alle prosjekter vi har gjennomført de siste årene sammen med Sparebankstiftelsen DNB.