Hjertegode Trondheim

Prospera har i flere år hjulpet organisasjoner i Trondheim.

Entusiastiske, engasjerte og energiske team har gått løs på oppgavene med all sin erfaring og kompetanse. Tverrfaglige Prospera-team med kompetente folk gir inspirasjon både til hverandre og organisasjonene som får hjelp. Mange takker for at de får lov til å være med, til å bruke sin kunnskap på et prosjekt som gjør byen og regionen til et bedre sted å være.

På spørsmål om hvorfor han ble med, svarte Kim Jakobsson:

«Fordi jeg kan. Er man heldig nok til å ha litt ekstra tid og kompetanse å bidra med, så er det litt mere meningsfullt å bruke den tiden for noen som kan trenge den, istedenfor et par timer ekstra på sofaen.»

Noen små organisasjoner, som Sjiraffen kultursenter fikk hjelp til å løfte blikket, men også å skaffe raske inntekter. Organisasjoner som Unge Kokker og Ett skritt videre har fått hjelp til viktige strategiske veivalg. Selv store organisasjoner som Røde Kors har prosjekter og tiltak som har nytt godt av Prospera-teamenes arbeid.

Røde Kors’ tiltak Fellesverket fikk i vår hjelp til å rekruttere og beholde frivillige på en enda bedre måte. Det ble så vellykket at vi nå skal hjelpe dem en gang til med et spennende kommunikasjonsprosjekt. Bemanningen er i gang, men er du interessert i være med; som prosjektleder, konsulent eller mentor, så ikke nøl med å ta kontakt.

Tre måneder går fort, men den gode følelsen og det nye nettverket varer lenge!

– Gjør som Kim; bidra fordi du kan!

Prospera har prosjekter i mange byer. Prosperas ledelse ønsker å satse videre på Trondheim gjennom lokale samarbeidspartnere, for å lykkes slik vi lykkes i Oslo, Bergen og Stavanger.