Jannik Krohn Falck om utviklingstrender innen kompetanseheving 17. oktober

Fremtidens medarbeidere vil stille annerledes krav til bedriften når det gjelder muligheter for egen utvikling. Faglig utvikling forventes, men innsikt og læring hentes fra flere fronter enn før. De bedriftene som ivaretar hele mennesket, og har en åpen tilnærming til innhold, vil lykkes.

Jannik Krohn Falck er administrerende direktør i Great Places to Work Norge og har jobbet med de beste arbeidsplassene siden 2003. 17. oktober kommer Jannik til å snakke om utviklingstrender i Norge, og hvordan de som er best på å utvikle sine medarbeidere gjør det.

Du er velkommen til Ingeniørenes hus | Se hele programmet
Tirsdag 17. oktober kl
1400-1600
Arrangør: Prospera, TEKNA og Great Place to Work
Det vil blir lett servering | Arrangementet er gratis, begrenset antall plasser.

Registrer deg her

Du må tenke nytt for å utvikle folka dine, ellers mister du de beste.

jannik krohn Falck

Administrerende direktør i Great Places to Work Norge Jannik Krohn Falck

Hvilken rolle vil GPTW spille i utformingen av fremtidens arbeidsplasser?

Great Place to Work ønsker å skape et bedre samfunn gjennom å skape bedre arbeidsplasser. Dette betyr at vi vil bruke all vår fokus, med 1000 vis av virksomheter Globalt,  på dette. Vi skal fortsette vår analyse og rådgiving slik at de kan bli den beste versjonen av seg selv. I en stadig utvikling er det viktig å ta med det det som er viktig og aktivt søke og implementere nytt. Vår unike innsikt i hvordan de beste lykkes, gjør at vi fortsetter som en katalysator og løfter frem enda flere.

Hvilke endringer i arbeidslivet kommer du til å snakke om 17. oktober?

Tema denne dagen handler om hvordan skape effekt av det man gjør.  Alle virksomheter har mange formelle og uformelle praksiser, men er det effektivt? Viktig tema i dag er kompetanseutvikling. Hvordan tenker de beste på dette og hvordan får de effekt.

Hvilke bøker bør HR-ledere lese i år?

Det er sikkert 100 bøker å velge mellom og bør vel anbefale vår nye bok som kommer i mars, A Great Place to Work for All: Better for Business, Better for People, Better for the World.

Annet råd for HR ledere er å lese mer av det toppledere leser. Det være seg, lederskap, teknologi, bransjeinnsikt etc.