Klar for noe meningsfylt? Ålesund trenger din kompetanse

Dette er muligheten til å gjøre en forskjell! I samarbeid med Gjensidigestiftelsen etablerer Prospera seg nå i Ålesund. Vi starter med å hjelpe et innovativt og spennende prosjekt fra Røde Kors.

Over 500 konsulenter donerer nå av sin kompetanse via Prospera-nettverket over hele landet. Ved å gi litt av din kveldstid i 3 måneder kan du sammen med resten av et dyktig pro bono-team hjelpe de som trenger det mest.

Om du har minimum 3 års arbeidserfaring, vil vi høre fra deg!
Vi nås på anders@prosperastiftelsen.no / 465 44 484.

Habil Sjåfør startet med en god, lokal idé som nå trenger din hjelp for å skaleres nasjonalt:
De fleste tar førerkortet som en selvfølge. For mange er det fremdeles en drøm. Habil vil hjelpe flest mulig til førerkort ved å tilby mengdekjøring med frivillige til personer uten tilstrekkelig sosialt nettverk. Mengdekjøring gir bedre sjåfører som igjen gjør veien tryggere for alle. Å kunne kjøre selv gir mobilitet som igjen gir frihet og økt selvfølelse.

Habil Sjåfør har bevist sitt potensial lokalt. Nå trenger de din hjelp til å nå ut nasjonalt. Prospera skal hjelpe med en strategi for nasjonal skalering. Vi skal vise dem både hinderne og veien, kartlegge hva som må til og gi våre anbefalinger for hvordan Habil Sjåfør skal bli et tilbud hele Norge kan nyte godt av.

Vi søker pro bono-konsulenter innen:

  • Strategi
  • Entreprenørskap
  • Forretnings- og organisasjonsutvikling
  • Ledelse
  • Markedsføring

Om du har minimum 3 års arbeidserfaring, vil vi høre fra deg!
Vi nås på anders@prosperastiftelsen.no / 465 44 484.

Her ser du mer om Prospera og hvorfor det å delta på prosjekt hos oss er meningsfylt, lærerikt og en fantastisk arena for både nye idéer og bekjentskaper:

Registrer deg her som pro bono-konsulent!