Noe av det som gir livet mitt mening

Hva er det som får meg til å bruke tid på frivillig arbeid ved siden av jobb, familie, trening og andre aktiviteter? Hva er det som gjør at selv i en hektisk hverdag er det flere av oss som velger å putte inn de ekstra timene som sikkert kunne vært brukt til andre (også fornuftige) ting?

Det finnes sikkert mange svar på det, men her er mine 10 gode grunner til å engasjere meg:

  1. Jeg får mulighet til å bidra å hjelpe andre
  2. Jeg får møte brennende engasjerte sosiale entrepenører som gjør en forskjell
  3. Jeg lærer nye ting og kan bruke kompetansen min på andre områder enn f.eks. på jobb
  4. Jeg bygger nettverk med mange innenfor forskjellige fagfelt
  5. Jeg får et innblikk i hvordan man jobber i forskjellige organisasjoner
  6. Jeg treffer andre mennesker med som jobber for samme sak
  7. Jeg får mulighet til å gjøre en forskjell og ta initiativ
  8. Jeg får se verden med nye øyne
  9. Jeg får mulighet til å jobbe med de sakene jeg brenner for
  10. Jeg blir litt lykkeligere av å jobbe som frivillig

Som du ser får jeg masse igjen for å engasjere meg i Prospera. Her kan du bidra med din kompetansebaserte frivillighet, slik at du kan bidra med det du får betalt for på jobb – til andre som trenger det på din fritid. Kan vel egentlig kalle det en vinn-vinn-situasjon!

Her kan du se kriteriene for å bli Prospera-konsulent og registrere deg.