Pro Bono Bankett 2016! 🎉

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Global Pro Bono Week er over oss. Mandag 24. oktober holder vi årets Pro Bono Bankett!

Dette blir en mandag utenom det vanlige: vi kommer til å bli bedre kjent med andre i nettverket og vi skal feire det Prospera har fått til i året som gikk! Sentralen Restaurant ble kåret i år av Osloby til årets beste restaurant i 2016. Vi gleder oss til å nyte en tre-retter i godt selskap!

Pro bono-konsulent som mangler billett, sett deg på venteliste, så varsler vi deg om vi får ledige billetter!
VENTELISTE

Feiring!

Prospera har delt ut 5 500 pro bono timer når året er omme. Det tilsvarer en verdi på 7 mill kr! Veldig mange av de organisasjonene som har fått hjelp av oss vil også være til stede på mandag. Totalt er vi 80 gjester, der over halvparten er pro bono-konsulenter. Vi vil også treffe partnere, samarbeidspartnere og representanter for regjeringen og FN-sambandet.

Forstanderskapssalen, Sentralen, Oslo.

Forstanderskapssalen på Sentralen.

Våre partnere kommer også

Spesielt hyggelig for oss dette året er at Prospera og Gjensidigestiftelsen har inngått et samarbeid over flere år, om å tilby ideelle organisasjoner frivillig kompetanse gjennom våre prosjekter. Prospera har allerede gjennomført 7 prosjekter i samarbeid med Gjensidigestiftelsen, og dette antallet vil øke i årene som kommer. Det er utrolig gøy å jobbe med en så spennende og profesjonell stiftelse som Gjensidigestiftelsen! Gjensidigestiftelsens innsatsområder er: Sikkerhet, mestring og læring, sosiale inkludering og mangfold, fysisk aktivitet og kosthold.

Vi har også levert et prosjekt i samarbeid til Det er mitt valg i samarbeid med Lions Norge, som vi er superstolte av — og vi er glade for at representanter fra Gjensidigestiftelsen, Lions Norge og representanter for de tilknyttede prosjektene, pro bono-konsulentene, blir å treffe på banketten! :)

Og så vil vi nevne Devoteam. Vi i Prospera har sammen med Devoteam, med Ivar Barlindhaug i spissen, utviklet et pro bono program som resulterte i at Sabona mottar strategisk hjelp fra Devoteam i en to-års-periode (Lenke til Instagram som viser ett av resultatene).

Ankomst

Det er ankomst fra nedsiden av bygget, i Øvre Slottsgate 3. Det blir satt opp garderobe oppe ved Forstanderskapssalen, men den kommer til å være ubemannet.

Gullbaren åpner klokken 1800. Når du kommer opp marmortrappa til 3. etasje, fortsetter du rett frem. Da spaserer du rett inn i en annen tid, til en bar der vi serverer klassiske cocktails og kvalitetsdrikke i en unik setting. Det er viktig at du har tid til å henge av deg og å kjøpe deg drikke til maten i god tid før klokken 1900. For da setter vi oss til bords. Vi henger opp bordkart ved Gullbaren. Det vil stå vann på bordene, så du trenger ikke kjøpe vann i baren, og det er selvfølgelig helt opp til deg om du ønsker ta med deg drikke inn i Forstandersskapssalen fra Gullbaren eller ikke,

Adressen

Øvre Slottsgate 3
0154 Oslo

Antrekk

Dress

Pro bono-konsulent som mangler billett, sett deg på venteliste, så varsler vi deg om vi får ledige billetter!
VENTELISTE

På vegne av Prosperas styre og ledergruppe: Vi gleder oss til å se dere på mandag!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail