Pro Bono Week!

Vi blåser i hornet! Denne mandagen åpner årets Global Pro Bono Week! Hashtag:  

Prospera er stolte medlemmer av Global Pro Bono Fellows. Et knippe ledende organisasjoner innen kompetansebasert frivillighet. Global Fellows går i bresjen denne uken for å skape aktivitet over hele verden for å feire kompetansebasert frivillighet.

Prospera setter både Oslo og Bergen på kartet denne uken.

Scopeathon i Bergen!

Norges første scopeathon kjøres i Bergen. Det gjør vi i samarbeid med Impact Hub Bergen.

Fem sosial entreprenører skal i løpet av en kveld få hjelp av konsulenter til å scope hvert sitt prosjekt. Prosjektet som jobbes frem skal i ettertid bemannes av frivillige konsulenter. Slik skal vi vise hvordan sosiale entreprenører kan bygge kapasitet og løse utfordringer med pro bono!

Pro Bono Bankett i Oslo!

I Oslo skal vi holde bankett! Vi har hatt enorm interesse og gjestelisten er proppfull.

Målet for kvelden er å feire det vi har fått til i året som gikk. Da er det gøy å få bedrifter som er flinke på, eller som er interessert i implementere kompetansebasert frivillighet til bords. Sykehusklovnene, Sammen På Sykkel, Klokkeklovner, BUA, Gulljazz, UngNorge, Norsk smaksskule og Lær Kidsa Koding er alle organisasjoner som har fått hjelp av Prospera vil være der. Kavlifondet og Gjensidigestiftelsen har æren for at vi eksisterer og har fått lov til å vokse som vi gjør nå kommer også. Og sist men ikke minst. Konsulentene våre kommer. De som har gitt gratis av sin tid og kompetanse. De er kveldens helter. Og gklikker du på lenken over som viser hva vi har fått til, er det ikke småtterier. Det kommer flere også. Vi gleder oss! Vi er så spente!

657 coworking, vårt kjære kontorfellesskap, stiller med flotte lokaler og Folk Food stiller med mat.

Global Pro Bono Week

Denne uken er det arrangementer over hele verden som feirer den nye frivilligheten. I dette kartet kan du se registrerte eventer over hele verden.

Vi gleder oss til årets pro bono begivenhet!

Se her om du oppfyller kravene til å bli pro bono-konsulent eller om du kan søke støtte.

51 803 601 kr

ER GITT AV PROSPERAKONSULENTER
I TIMER OG KOMPETANSE