Fra Hage til Mage

Fra Hage til Mage lærer unge om mat.

Fra Hage til Mage er et matkultursenter for barn og unge som holder til i Østre bydel i Stavanger. Fra Hage til Mage tilbyr matkurs innen babymat, unge kokkespirer (4-10 år) og juniorkokker (10-16 år). Fra Hage til Mage fremmer også fremtidsrettede løsninger innen urban dyrkning som hydroponisk dyrking (hurtigdyrkning med vann og lys) og hurtigkompostering.

Pro bono-prosjektet

Prospera utviklet vekststrategi for Fra Hage til Mage.

Prosperateamet har hjulpet Fra Hage til Mage med å sette kurs for de neste 4 år. I en tidlig fase har jeg fått perspektiver på hva som er viktig å se frem mot, og ikke bare være i her og nå-situasjonen. Det har fått meg til å tenke mer langsiktig og få en kurs å følge. – Therese D. Thomassen

Pro bono-team: Grethe Larsen, Synnøve Stubø Engeskaug, Linn Skundberg Jensen, Torstein F. Bøhm, Karen Nedrebø Hundseid

Pro bono-team: Grethe Larsen, Synnøve Stubø Engeskaug, Linn Skundberg Jensen, Torstein F. Bøhm, Karen Nedrebø Hundseid