Kompass og Co

Kompass og Co

“Hos Kompass og Co kan du være deg selv uten maske og uten å være redd for å bli dømt.” -Ungdom.

Kompass & Co skaper mestringsarena for barn og unge. Dette gjøres gjennom sunne, miljøvennlige aktiviteter, sysselsetting, internship og arbeidstrening.

Områdene ungdommene kan oppleve mestring og økt livskvalitet innen er mat, dyrking og redesign.

Siden 2011 har Kompass og Co blant annet sysselsatt over 60 ungdommer, hentet over 65 000 kg overskuddsmat fra butikker i Oslo og Bærum, levert catering til mer enn 35 virksomheter med fokus på overskuddsmat, servert mer enn 8400 porsjoner overskuddsmat og vært nominert som “Årets sosial entreprenør” gjennom Ferd.

Prospera-prosjektet gjøres i samarbeid med Grieg Foundation.

Prospera-prosjektet

Kompass & cos pro bono-team utvikler en vekststrategi for fire år.

Prospera-teamet

  • Pro bono-prosjektleder, Hilde Medbøe
  • Pro bono-konsulent, Victoria Utheim
  • Pro bono-konsulent, Ole Petter Holen
  • Pro bono konsulent, Terese Baadsvik
  • Pro bono-konsulent, Sindre Li
  • Pro bono-prosjektmentor Klaus Breivik