Norsk Smaksskule

Norsk Smaksskule jobber for at barn og unge skal utvikle en bredere smaksreferanse og bli mer bevisste forbrukere. Etter idé fra Arne Brimi tilbyr Norsk Smaksskule kurs, som:

  • Gir skole- og barnehageansatte faglig påfyll, verktøy og inspirasjon.
  • Ruster voksne og barn til å spre kunnskap og skape sunne holdninger til mat, råvarer og smak.

Gjensidigestiftelsen har gitt en donert et Prospera-prosjekt til Norsk Smaksskule.

Prosperas prosjekt

  • Kartlagt interessenter for å finne potensielle samarbeidspartnere som ønsker å støtte Norsk Smaksskule både strategisk og / eller økonomisk.
  • Utarbeidet en strategi og en plan for hvordan etablere og sikre økonomisk støtte, med mulige aktører og bidragsytere.

“Prospera har hjulpet oss veldig mye. Vi hadde en god dialog og fikk etter hvert en felles forståelse av prosjektet. Etter at vi kom i gang var dette et veldig lærerikt og godt samarbeid. For oss har Prospera nærmest vært en åpenbaring – og vi vil både anbefale det på det sterkeste til vårt nettverk og søke videre samarbeid i fremtiden.” -Tor Valdvik i Norsk Kulturarv, ansvarlig for Norsk Smaksskule.