Sammen På Sykkel

Sammen På Sykkel er et initiativ som gjør det mulig for frivillige eller familie å ta med eldre på sykletur. Elektriske rickshaw-sykler kan bookes på sykehjem av frivillige, pårørende eller pleiere som så kan ta seg en sykletur med eldre i forsetet. Felles opplevelser og vind i håret!

Prospera har bistått med rådgivning rundt hva slags organisasjon som vil være formålstjenelig for å oppfylle grunnleggers visjon. Videre har Properas pro bono-advokat bistått med å etablere organisasjonen, utvikle vedtekter m.m. Prospera har også laget skaleringsplan til nasjonal organisasjon. Prospera har også tre pro bono-konsulentet i Sammen på Sykkel sitt styre.

“Prospera har muliggjort nasjonal skalering for Sammen på Sykkel. Prospera har bidratt med juridisk rådgivning, utvikling av nasjonal plan og rekruttert medlemmer til styret i Sammen på sykkel. Det har vært en stor opplevelse for meg å arbeide sammen med konsulentene fra Prospera. De har virkelig gitt meg og organisasjonen Sammen på sykkel et stort løft.” Tonje Bjertnes, Sammen på sykkel -September 2015

Bli en del av Prospera-nettverket!