Unge Kokker

1 av 4 unge har i følge Folkehelseinstituttet overvekt eller fedme. Ildsjelen Gita Aspen Kolltveit driver Unge Kokker, en ideell organisasjon som mener at et sunt kosthold, en god helse og ivaretagelse av miljøet, henger tett sammen med smaksrik og spennende mat.

De tilbyr kreative kokkekurs for ungdom og voksne samt lærere og andre som jobber med unge og kosthold.

Unge Kokker samarbeider for tiden med en tverrfaglig forskningsgruppe bestående av NOSEB, Senter for fedmeforskning og Innovasjon ved St.Olavs, og Institutt for design ved NTNU, samt SINTEF.

Prospera har tidligere hjulpet dem med kommunikasjon og skal nå hjelpe videre på veien mot en bærekraftig økonomi.

Prosjektet gjøres i samarbeid med Gjensidigestiftelsen.

Prospera-prosjektet

Unge Kokker måtte utvikle en bærekraftig økonomi. Et viktig ledd var salg av kompetanse og kurs. Prospera var i tett samarbeid med Unge Kokker for å utarbeide deres salgsstrategi.

Prospera-teamet

  • Pro bono-prosjektleder: Hanne Indseth
  • Pro bono-konsulent: Kim Jakobsson
  • Pro bono-konsulent: Frank Sneen
  • Pro bono-konsulent: Gry Kjersti Steinhaug
  • Pro bono-konsulent: Berber Journée
  • Pro bono-konsulent Tom Haarsaker
  • Pro bono prosjektmentor Eva Skulbru Eriksen