Unge kokker

Unge Kokker er en Trondheimsbasert organisasjon som vil skape bedre folkehelse gjennom bedre kosthold.

De har allerede inspirert og utdannet lokal ungdom i et godt kosthold med gode resultater og stor oppmerksomhet. I samarbeid med blant annet Røde Kors skal de nå utvide sin modell til resten av landet.

Pro bono-prosjektet

Unge Kokker skal skalere nasjonalt og ønsker hjelp til å løse kommunikasjonsstrategi- og plan for denne innsatsen. Prospera-teamet har levert en kommunikasjonspakke for å imøtekomme dette. Prosjektet gjøres i samarbeid med Gjensidigestiftelsen.

Å samarbeide med Prospera stiftelsen og deres probono team er for Unge Kokker spennende og lærrerikt – altså matnyttig, noe som passer bra siden vi jobber med mat. Teamet bidrar med nyttig kompetanse som passer godt til vårt behov som organisasjon, og deres bidrag vil være med å bidra til positiv utvikling i vår organisasjon i 3-4 år.

Pro bono-team: Helene Moe, Sandra Christine Hamborg, Stig Arve Wærnes, Linn Herredsvela, Hilde Wormdahl, Torstein Strøm Torjuul

Pro bono-team: Helene Moe, Sandra Christine Hamborg, Stig Arve Wærnes, Linn Herredsvela, Hilde Wormdahl, Torstein Strøm Torjuul