Young Sustainable Impact 2

Gjennom Young Sustainable Impact løser ungdom fra hele verden bærekraftsproblemer og å påvirker og utfordrer etablert praksis i næringslivet.

YSI har flere innovasjonsprogrammer og bygger nå en plattform for å løse problemer basert på deres globale online-community av talenter.

YSI er en ideell organisasjon startet av ungdom i Norge i 2016 med mål om å finne, koble, de beste talentene i verden sammen for løse bærekraftsproblemer gjennom entreprenørskap.

Prosjektet gjøres i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB.

Prospera-prosjektet

Prospera har tidligere gjort et prosjekt for YSI hvor teamet konkretiserte verdien av innovasjonsprogrammet og hjalp med salgsstrategi opp mot bedrifter. Siden sist har YSI gått gjennom strategiske endringer for å fokusere på deres plattform og nye produkter.

Nå skal Prospera hjelpe med å evaluere disse nye mulighetene for YSI ved å lage en produktstige av de tjenestene og produktene YSI skal gå videre med og selge til bedrifter. I tillegg til YSI plattformen, har organisasjonen 18 ulike tjenester og produkter de potensielt kan selge inn til bedrifter, noen av disse har blitt solgt inn allerede, noen har blitt testet ut og noen er nye ideer.

Prospera-teamet vil samarbeide tett og jevnlig med YSI ansatte i workshops, og YSI tester ut ideer og anbefalinger underveis.

Bli en del av Prospera-nettverket.

Prospera-teamet

  • Pro bono-prosjektleder Brendan Slater
  • Pro bono-konsulent Marianne Prytz
  • Pro bono-konsulent Abhijit Saha Banik
  • Pro bono-konsulent Anna Musiej Aanensen
  • Pro bono-konsulent Kristina Bergstad
  • Pro bono-mentor, Vibeke Raddum

Prospera-team