Prospera-bankett 2018: Magisk kveld for pro bono-konsulenter på Østlandet

 

Når gode krefter samles, og blikket er rettet mot hva godt man kan gjøre i verden – med utgangspunkt i kompetanse – blir det ikke bare god stemning, det blir interessant og inspirerende!

Prospera-banketten er alltid magisk.

Bli med i dette hardtarbeidende og oppløftende nettverket i dag, så vi kan ferie med deg også neste år!

Seksogseksti pro bono-konsulenter, 11 ideelle organisasjoner fra Oslo-området, og av finansielle støttespillere: 657 coworking, Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen DNB og Eyvind Astrup Allmennyttige Stiftelse feiret Prosperas iherdige innsats for å skape økt samfunnsnytte på Ingensteds tirsdag 23. oktober.

Nasjonal skalering

Anne Aaby, daglig leder i Prospera ønsker velkommen til et nettverk som har hatt en vanvittig vekst de siste fire årene. Fra 100 pro bono-konsulenter til 700 på fire år, hvor vi også ser tilbake på en vellykket nasjonal skalering. De magiske Prospera-prosjektene legger tilrette for en ny type samarbeid og læring alle vinner på.

Daglig lede i Prospera, Anne Aaby, ønsker velkommen til Prospera-banketten 2018

Proskjer´a?

Talk-show vert Lindmo må se opp for litt konkurranse… han er nord-Europas største (og eneste) pro bono talk-show vert. Hele veien fra Fredrikstad: Magnus Vøllo ledet talkshowet Proskjer’a. Gjester: Ann Kristin Norum fra Tøyen Kulturhus, pro bono-konsulent Kjell-André Steffensen og Yassin El Barkani fra Møteplassen Kulturkafé på Holmlia.

Talkshow Proskjer´a? med Magnus Vøllo. Gjester: Ann Kristin Norum fra Tøyen Kulturhus, pro bono-konsulent Kjell-André Steffensen og Yassin El Barkani fra Møteplassen Kulturkafé på Holmlia.

Tid har vi alle, dette vil jeg være med på!

Prospera er nå et landsomfattende nettverk. Prospera-konsulenter finner du nå i Stavanger, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Moss, Skien, Fredrikstad, Tromsø, Ålesund. Felles for alle byer er at vi som oftest får det bemerkelige svaret til å bidra som pro bono-konsulent: «Tid har vi alle, dette vil jeg være med på.» Det har gjort det mulig bare i år å sette sammen 40 team på 5 konsulenter hver på rekordtid over hele Norge.

Gøy er det også når alle uten unntak melder tilbake at man får dobbelt igjen for å donere tid og kompetanse inn i et Prospera-prosjekt.

Daglig leder Anne Aaby ønsker velkommen til Prospera-banketten 2018

Prosjektkoordinator i Prospera Lene Egeli ledet Prospera-banketten 2018.

Lene Egeli er prosjektkoordinator i Prosperas administrasjon, og til daglig finner hun ut hvordan Prosperas konsulenter best kan hjelpe ideelle organisasjoner, også setter sammen teamet som skal hjelpe. Teamet får også oppfølging gjennom de tre månedene de jobber for saken.

Dette var min første Prospera-bankett. En fantastisk kveld og feiring av våre dyktige konsulenter. Dette er et så utrolig hyggelig nettverk, og jeg er heldig som får bli kjent med så mange flinke og samfunnsengasjerte mennesker. Til daglig får jeg jo også se hvordan de ulike teamene jobber. Veldig imponerende! Prospera opplever stor etterspørsel fra ideelle organisasjoner som trenger vår hjelp, så vi har nå plass til flere som ønsker å donere kompetanse og tid. Ta kontakt. – Lene Egeli.

Priser til Prosperas pro bono-team

Prosperas porteføljestyrer Anders Kunz har det operative ansvaret for Prosperas pro bono-prosjekter og deler ut årets priser sammen med Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

Prospera er nå et landsomfattende nettverk. Prospera-konsulenter finner du nå i Stavanger, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Moss, Skien, Fredrikstad, Tromsø, Ålesund. OG felles for alle er det bemerkelige svaret til å bidra: Tid har vi alle, dette vil jeg være med på. Gøy er det også når alle uten unntak at man får dobbelt igjen for å donere tid og kompetanse inn i et Prospera-prosjekt.

Prospera porteføljestyrer Anders Kunz (t.h.) deler ut årets priser sammen med Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner. Pro bono-teamet har hjulpet organisasjonen Oss Mot Mobbing legge tilrette for en bærekraftig økonomi.