Prospera-bankett 2019 | Oslo

29. oktober 2019 feiret Prospera norsk pro bono-bevegelse og de 29 pro bono-teamene på Østlandet som har bistått ideelle innsatser siden forrige oktober.

På Østlandet har vi fått enorm oppslutning rundt vår pro bono-innsats takket være vårt samarbeid med Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen DNB, Sparebankstiftelsen Østfold Akershus og Eivind Astrup Allmennyttige stiftelse.

Gjensidigestiftelsen ved Veslemøy Rue-Barkenes delte ut diplomer og blomster til pro bono-konsulenter og til de ideelle organisasjonene som vi har fått lov til å bistå.

Prospera-award

Årets Prospera Award er tildelt Birgitte Jordahl, Klaus Breivik og Rie Skogstad.

Rie Skogstad ble Prospera-konsulent høsten 2018 og har allerede ledet pro bono-team for Catalyst, Opprop Tveten og er nå mentor på Ukens SMS. I tillegg har Rie som prosjektleder bidratt til å utvikle Prospera gjennom å delta på BarCamps og vært en pådriver for utvikling av vårt nye prosjekt-canvas. Takk og gratulerer med Prospera-pris!

Birgitte Jordahl har deltatt på pro bono-prosjekt for NOAS, Kulturstedet og SOS Barnebyer, og bistår nå Opprop Tveten med strategi. Birgitte har en fantastisk innsikt og kompetanse innen strategi og politisk påvirkning som har kommet alle disse ideelle organisasjonene til gode. I tillegg til alt dette har Birgitte deltatt i Prosperas politiske arbeid og deltatt på alle møtene Prospera har hatt det siste året med landets politiske ledelse.

Klaus Breivik har deltatt på prosjekter for Catalyst, SOS-barnebyer, Christian Radich og Kompass&co. Klaus er en fantastisk person som ikke skyr kompleksitet eller det “å go the extra mile” for både teamet sitt, og organisasjonen som hjelpes. Gjennom alle disse prosjektene har Klaus vært med å utvikle mentor-rollen og spilt andre gode. Denne høsten har han, som mentor, elegant steppet inn for sykemeldt prosjektleder og lagt til rette for at et utrolig dyktig team har fått jobbe seg gjennom en stor faglig utfordring.