Kompetansebasert frivillighet i Bergen

Prospera jobber for å koble dyktige fagfolk med ideelle organisasjoner. Små ideelle organisasjoner har sjeldent midler til å hente inn ekstern kompetanse. Derfor ser vi med glede at pro bono-bevegelsen vokser raskt i Oslo. Klarer vi å komme på plass i Bergen også?

Meld deg på infomøte her

På forhånd har vi håndplukket fem organisasjoner: Folkelig, Matkollektivet, Bærekraftig liv, Norsk Institutt for samkjøring og Impact Hub. Vi har kartlagt behov og funnet hvordan vi kan løfte hver og enkelt av disse organisasjonene med pro bono-prosjekter. I tillegg har vi funnet dyktige prosjektledere.

Vi har altså 5 organisasjoner vi tror det vil være svært gøy å hjelpe, 5 prosjektledere og 5 definerte prosjekter! Nå mangler vi kun konsulenter!

Hvert av pro bono-prosjektene gjennomføres på 3 måneder, 5 timer per uke. Arbeidet foregår på kveldstid og man løser en spesifikk utfordring for en organisasjon, sammen med et team på tre andre dyktige konsulenter. Nysgjerrig? Her kan du lese litt om hvilken kompetanse vi trenger til prosjektet Bærekraftige Liv.

Vi ønsker å høre fra deg som har minst 3 års erfaring innen et av disse omtådene:

  • PR/ Kommunikasjon
  • Markedsføring
  • Organisasjonsutvikling
  • Økonomi/ regnskap
  • Forretningsutvikling
  • Interaksjonsdesign
  • Tekst/ historiefortelling

BLI KONSULENT (nede på siden)

Prospera fasiliterer prosjektene. Du blir en del av et spennende nettverk, med umiddelbar tilgang til interessante mennesker, caser, refleksjon og ideer.

Prosperas mål er å skape mest mulig sosial avkastning. Vi er ledende i Norge på kompetansebasert frivillighet og hjelper sosiale entreprenører/ideelle organisasjoner med å lykkes bedre med det de er gode på.

Ring gjerne daglig leder i Prospera, Anne Aaby, om du har spørsmål til ditt eventuelle bidrag: 91323959 eller send mail til admin. koordinator elisabeth@prosperastiftelsen.no.