Regionssjef for Rogaland: Owe Hernes

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
unnamed (1)

Daglig leder Anne Aaby med Regionssjef for Rogaland, Owe Hernes.

Prospera ønsker Owe Hernes velkommen som frivillig regionssjef for Prospera i Rogaland.

Som vil Regionssjef vil Owe blant annet være ansvarlig for onboarding av nye konsulenter i Rogaland, opplæring, trening og motivasjon av Prosperas konsulenter, samt å bistå med å utvikle Prospera til å bli Norges fremst pro bono-konsulentmiljø.

Owe fikk sin interesse for frivillig arbeid og pro bono i løpet av sine 14 år hos Ace Hardware Corporation i USA, et selskap som har et nært samarbeid med Childrens Miracle Network og Amerikanske Røde Kors. Det utrolige arbeidet som frivillige organisasjoner gjennomfører ved store naturkatastrofer som orkanen Katrina og orkanen Ike som han opplevde på nært hold har også vært en stor inspirasjon.

Owe har sin utdannelse fra Samvirkeskolen som var en del av COOP sitt lederutviklingsprogram. Han har jobbet innen retail, salg, IT, ledelse og rådgivning i USA og Norge.

“Owe Hernes ledet Prosperas første pro bono-prosjekt i Stavanger for Stavanger Turistforening, Jæren friluftsråd, Ryfylke friluftsråd og Vesterlen speiderkrets som sammen ønsket å skape en felles sentral for filuftsutstyr. Frilageret åpner i 2017 og Owes team sto for juridisk etablering og forslag til driftsmodell. Vi er svært takknemlige for at Owe har sagt ja til denne sentrale rollen. Det syder av spennende innsatser i regionen og vi trenger tilstedeværelse dersom vi skal kunne bidra til ideell sektor med vår spisskompetanse. Owe har akkurat den bakgrunnen og erfaringen vi ønsket oss.” – Anne Aaby, daglig leder i Prospera.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail