Tromsøs ildsjeler trenger din hjelp!

Over 550 Prospera-konsulenter donerer nå av sin kompetanse over hele landet. Målet er enkelt: bruke det vi er gode på til å gjøre en forskjell! I samarbeid med Gjensidigestiftelsen setter vi nå kursen mot Tromsø.

Vi skal hjelpe Læringstunet skape en grønnere hverdag og Snakk For Deg Sjøl motarbeide frafall i skolen. Prospera setter sammen to stjerne-team som i løpet av 3 måneder skal hjelpe dem skape enda mer samfunnsnytte.

Om du har minimum 3 års arbeidserfaring, vil vi høre fra deg!
Vi nås på anders@prosperastiftelsen.no / 465 44 484.

Vi søker pro bono-konsulenter innen:

  • Strategi
  • Entreprenørskap
  • Forretnings- og organisasjonsutvikling
  • Ledelse
  • Markedsføring
  • Salg
  • Prosjektledelse

 

1. Læringstunet – Fremdeles ledige plasser

Læringstunet tilbyr praktisk læring og verdier knyttet til natur, økologisk plantedyrking, gårdsliv samt dyrehold og friluftsliv i nord. Det er et unikt stykke land med en unik samling mennesker med øynene rettet mot det økologiske skiftet. Prospera skal utarbeide en strategi for inntjening og økonomisk bærekraft slik at Læringstunet kan sikre en langsiktig og stabil drift til Tromsøs beste.

2. Snakk For Deg Sjøl (Fullsatt)

Snakk for deg sjøl har utviklet en innovativ modell med skriveverksted for å begrense frafall i skolen. Snakk For Deg Sjøl trenger din hjelp til å videreutvikle sin forretningsplan. Prospera skal skal utarbeide en plan for bærekraftig økonomi der vi utforsker alternativer for å sikre fremtidig drift og at enda flere kan nyte godt av det fantastiske tilbudet.

Om du har minimum 3 års arbeidserfaring, vil vi høre fra deg!
Vi nås på anders@prosperastiftelsen.no / 465 44 484.

Her ser du mer om Prospera og hvorfor det å delta på prosjekt hos oss er meningsfylt, lærerikt og en fantastisk arena for både nye idéer og bekjentskaper:

Registrer deg her som pro bono-konsulent!