Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er administrasjonsleder. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til (magnus@prosperastiftelsen.no)

KORT FORTALT:

  • Vi bruker Google Analytics og dataene som samles inn via denne tjenesten for å optimalisere vårt innhold i tråd med gjeldende lovverk.
  • Vi oppbevarer følgende data om våre pro bono-konsulenter: Navn, kontaktinformasjon, kjernekompetanse, intern aktivitetshistorikk (hvilke prosjekter man har bidratt på, hvilke arrangementer man har deltatt på og lenke til LinkedIn-profil.)
  • Slack er vår digitale samahndlingsplattform. Våre pro bono-konsulenter lager selv profil og bestemmer selv hvilke data som skal ligge her. Dette er en arena der våre konsulenter synliggjøres for hverandre, så vi anbefaler at man formidler sin kompetanse og kontaktinformasjon her om dette er ønskelig.
  • Vi oppbevarer følgende data om organisasjonene vi hjelper: Kontaktdata, samarbeidsavtale, rapporter utviklet som følge av bistanden som er mottatt.

Medlemskap

Personer som oppfyller kravene for å bli pro bono-konsulent kan registrere seg i vårt nettverk.
Fra våre pro bono-konsulenter innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, og e-post adresse. Vi trenger kontaktinformasjon for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger til nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Personer som er registrert som konsulenter i nettverket får tilsendt vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren. Les mer om bruk av informasjonskapsler.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.